archiveShkurte Fejza

ShowBiz

28 Nëntori i shqiptarëve – Pse Shkurte Fejza thotë se s’kemi nevojë për një Abetare të Përbashkët

Sot kur Shqipëria shënon 110 vjetorin e pavarësisë për Insajderin intervistë ka dhënë një ndër këngëtarët më të dashura të popullit. Shkurte Fejza. Simboli i muzikës së pastër të folklorit ka treguar se çka simbolizon për të data e 28 Nëntorit. Por gjatë kësaj bisede nuk mungojnë as kritikat për...
ShowBiz

Shkurte Fejza ia din renin, ja çka ka bërë për renë e vet

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar. Dasma...
ShowBiz

”Ajo është konvertuar”/ Anita Haradinaj ka marrë vëmendje të madhe, prej kryqit që kishte në dasmën e djalit të Shkurte Fejzës

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar. Ahengu...
ShowBiz

Historia prekëse që nuk dihej për renë e Shkurte Fejzës!

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar, shkruan...
ShowBiz

Shkurte Fejza zihet ‘ngushtë’ nga kjo pyetje e gazetarit

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar, shkruan...
ShowBiz

Shkurte Fejza flet për nusen e saj, tregon çfarë raporti ka me të

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar. Dasma...
ShowBiz

Kështu u duken vajzat e Shkurte Fejzës në dasmën e vëllait

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar. Këngëtarja...
1 2 3 4
Page 1 of 4