archiveSalman Rushdie

Lajme

Theret me thikë shkrimtari Salman Rushdie

Shkrimtari britaniko-indian Salman Rushdie, libri i të cilit çoi në kërcënime me vdekje nga Irani në vitet 1980, u sulmua të premten teksa ishte gati të mbante një ligjeratë në perëndim të New Yorkut, shkruan Washington Post. Sipas dëshmitarëve okularë, një burrë hyri në skenë në Institutin Chautauqua dhe filloi...