archiveRusia

Lajme

Ruasia vazhdon të furnizoj me arsenal ushtarak Serbinë, i dërgon 30 tanke e helikopter të quajtura “të pashkatërrueshme”

Ushtria e Serbisë do të marrë tanket e modernizuara ruse që gjeneralët perëndimorë, për shkak të rezultateve të jashtëzakonshme të arritura në luftën në Siri, e quajnë “të pashkatërrueshëm” Ministri i Mbrojtjes Aleksandar Vulin konfirmon se 30 T-72 dhe më shumë automjete të blinduara BRDM-2 do të dorëzohen në fillim...
1 18 19 20
Page 20 of 20