archiveRiza Smaka

Lajme

Smaka: Nëse Etem Arifi ka qenë i dënuar mbi një vit, vota e tij nuk vlen dhe vendimi për formim të Qeverisë është juridikisht i pavlerë

Lëvizja Vetëvendosje sot ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për siç thonë anti-kushtetutshmërinë e pjesëmarrjes dhe të votimit të deputetit Etem Arifit për Qeverinë Hoti. Lidhur me këtë ka folur njohësi i Kushtetutës, Riza Smaka. Ai ka thënë se nëse GJK vendos në favor të Lëvizjes Vetëvendosje, atëherë do të...
Lajme

Smaka: Po të isha gjykatës, do të vendosja në favor të LVV-së

Lëvizja Vetëvendosje dje i është drejtuar me një kërkesë Gjykatës Kushtetuese, për interpretim të dekretit të Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit për Avdullah Hotin, si mandatar për krijimin e qeverisë së re. Lidhur me këtë kërkesë të LVV-së, Gjykata Kushtetuese ka bërë të ditur se do të pres komentet deri...