archiveRamush Haradinaj

Lajme

Brenda 90 ditësh Kosova do bëhet me ushtri

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ditë më parë udhëtoj për në SHBA, për një vizite zyrtare në New York dhe Uashington ku zhvilluan kontakte me zyrtar të lartë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Gjithashtu edhe për procesin e shndërrimit te FSK-së në ushtri, Haradinaj ka thëne se ka marrë...
Lajme

Haradinaj nuk e përkrah kërkesën për bashkimin e Luginës me Kosovën

Kryeministri Ramush Haradinaj thotë se përkrah shqiptarët e Luginës, por ka qëndrime të rezervuara kur bëhet fjalë për integritetin territorial të Kosovës. Lidhur me kërkesën e fundit të përfaqësuesve të Luginës për një rezolutë, ku përkrahet bashkimi me Kosovën, Haradinaj thotë se ka detyrë të zbatojë Kushtetutën. Haradinaj ka folur...
1 79 80 81
Page 81 of 81