archiveRamazani

Lajme

Publikohet vaktia e muajit të shenjtë të Ramazanit

Bashkësia Islame e Kosovës ka publikuar vaktinë për muajin e Ramazanit. Në njoftimin e Bashkësisë Islame të Kosovës bëhet e ditur se muaji i Ramazanit do të fillojë më 13 prill dhe do të përfundojë më 12 maj. Besimtarët myslimanë këtë vit do të agjërojnë 30 ditë të muajit të...
Lajme

Me këtë datë fillon muaji i shenjtë i Ramazanit

Edhe pak ditë javë na ndajnë nga muaji i shenjtë i Ramazanit. Bazuar në kalendarin mysliman agjërimi fillon me datën 12 prill, ditën e hënë. Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht, gjithsej i bije 1 mijë e 441 orë. Muaji i shenjtë i...
Lajme

Kjo është vaktia e Ramazanit për këtë vit

Muaji i shenjtë i Ramazanit do të fillojë më 24 prill. Në kalendarin mysliman bëhet e ditur se dita e parë e Ramazanit do t’i bie ditën e premte dhe se syfyri do të jetë në orën 03:50. Besimtarët myslimanë do të agjërojnë deri më datën 23 maj, ndërsa dita...
Interesante

Ani pse agjëron dhe falesh mund të dënohesh!

Videot e tij të publikuara në kanalin zyrtar në YouTube kthehen në temë diskutimi dhe janë shumë të klikuara, shkruan OnAir Teologu Elvis Naçi kësaj radhe në njerën nga ligjëratat e tij ka vendosur të tregojë se sa i rëndësishëm është muaji i shenjtë i Ramazanit. Por që duhet të...
1 2
Page 1 of 2