archiveQKUK

Lajme

Vjen lajmi i mirë nga QKUK

SHSKUK në raportin 24 orësh ka bërë të ditur se aktualisht po trajtohen 421 pacientë me Covid, raporton Gazeta Blic. Prej tyre 347 me oksigjeno-terapi dhe 40 në gjendje të rënduar shëndetësore në mjekim intensit mjekësor Njoftimi i plotë: ShSKUK: 421 pacientë po marrin trajtim për COVID-19 Në Shërbimin Spitalor...
Lajme

Vjen lajmi i mirë nga QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat e QKUK-së dhe Spitalet rajonale po trajtohen 497 pacientë, raporton Gazeta Sinjali. Siç bëhet e ditur, prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 390 prej tyre janë me oksigjeno-terapi dhe 46 në gjendje të rënduar shëndetësore. Njoftimi...
Lajme

Vjen lajmi i fundit nga QKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të spitalizuar 577 pacientë që po marrin shërbime shëndetësore. Prej tyre 455 me oksigjeno-terapi dhe 53 në gjendje të rënduar shëndetësore në kujdes intensiv mjekësor. Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme: “Klinika Infektive, 91 pacientë Klinika...
Lajme

Situata me COVID, vjen lajmi shpresëdhënës nga QKUK

675 pacientë po trajtohen në klinikat COVID-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, prej tyre, 540 me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv, raporton Gazeta Express. Përmes një njoftimi, ShSKUK-ja ka bërë të fitur edhe për numrin e pacientëve të shtrirë nëpër klinikat dhe spitalet regjionale....
Lajme

Njoftimi nga QKUK, vjen lajmi i mirë

Po vazhdon të bie numri i pacientëve që po kërkojnë spitalizim në klinikat COVID-19 të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme, thuhet në raportin ditor të ShSKUK-së. Sipas këtij raporti, në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim janë 883 pacientë, 734 me oksigjeno-terapi he 55 në gjendje...
Lajme

Situata me Covid-19, QKUK del me raportin e fundit

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës njoftoi të shtunën, më 11 shtator, se në 24 orët paraprake ka pasur më shumë lirime të pacientëve me koronavirus sesa pranime të reja në spitale dhe klinika. “Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ka pasur 25 pranime të pacientëve, kundrejt 40 lirimeve...
Lajme

Covid-19, vjen lajmi i mirë nga QKUK-ja

Bazuar në raportet e dërguara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në 24 orët e fundit ka pasur më shumë lirime të pacienteve, krahasuar me numrin e pranimeve. Në QKUK ka pasur 25 pranime të pacientëve, kundrejt 40 lirimeve të tjera që janë bërë nga ana e...
Lajme

Pandemia me Covid-19 në Kosovë jashtë kontrollit

Gazeta zvicerane “Neue Zürcher Zeitung” ka shkruar për gjendjen e rëndë me pandeminë nëpër të cilën po kalon Kosova javët e fundit. Përqindja e lartë e udhëtarëve të sëmurë që kthehen nga Kosova ka qenë diçka për të folur në Zvicër për javë të tëra. Por cila është situata në...
1 2 3 12
Page 1 of 12