archiveQeveria e Kosovës

Lajme

Mblidhet Qeveria e Kosovës, merr këto tri vendime të rëndësishme

Së pari, është plotësuar Programi Legjislativ i Qeverisë së Republikës së Kosovës për vitin 2022 duke shtuar Projektligjin për Anti Doping. Vendimi do të dërgohet në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Pastaj, me vendim të ri janë shfuqizuar pikat 2.2 dhe 2.3 të Vendimit të Qeverisë Nr.02/39 të datës 03.06.2020...
Lajme

Qeveria nuk lëviz nga ndalesa për mbajtjen e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë

Qeveria e Kosovës ka ripërsëritur qëndrimin e saj në lidhje me ndalesën e mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale të Serbisë brenda territorit të Kosovës. Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka theksuar se kjo çështje është rregulluar me ligjet e vendit. “Konsiderojmë se është jashtëzakonisht e rëndësishme të respektohet Kushtetuta e Republikës...
Lajme

Qeveria i legjitimon edhe për një muaj reduktimet e rrymës

Qeveria e Kosovës e ka miratuar zgjatjen e masave emergjente për furnizimin me energji elektrike, ku përfshiheshin edhe kufizimet në furnizimin me energji elektrike për konsumatorët. Zëvendësministri i Ekonomisë, Mentor Arifaj në mbledhjen e sotme të Qeverisë tha se masat e marra në dhjetor të vitit të kaluar të vlefshme...
Lajme

Këto janë të gjitha vendimet që mori Qeveria

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 62-të me radhë, në të cilën ka miratuar katër projektligje dhe dhjetë vendime tjera. Në hapje të mbledhjes, Kryeministri Albin Kurti tha se mbajtja e mbledhjes së 62-të të Qeverisë së Republikës së Kosovës përkon me 11 mujorin e marrjes së...
Lajme

Qeveria ndan 10 milionë euro për rritjen e rezervave shtetërore

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është marrë vendim për rritjen e rezervave shtetërore, shkruan Reporteri.net. Ministri i Financave, Hekuran Murati tha se duke marrë parasysh lëvizjet në tregjet globale kanë propozuar që të shtojnë edhe një masë në kuadër të Pakos së Ringjalljes Ekonomike, që ka të...
1 2 3 4 16
Page 2 of 16