archiveQeveria e Kosovës

Lajme

Qeveria e Kosovës me një njoftim të rëndësishëm

Roli i misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, UNMIK u zbeh pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës dhe vendosjes së misionit të Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit (EULEX) në vitin 2008. Por, që nga ajo kohë, UNMIK-u vazhdon të operojë në të gjithë territorin e Kosovës. Udhëheqësit e...
Lajme

Qeveria e Kosovës sapo mori një vendim të rëndësishëm

Qeveria e Republikës së Kosovës në formë elektronike sot ka mbajtur mbledhjen e 40-të të saj. Në këtë mbledhje u mor vendimi për plotësim-ndryshimin e pikës së 15-të të vendimit të datës 24 shtator për masat e përgjithshme dhe të veçanta kundër COVID-19. Sipas vendimit të sotëm, kufizimi i qarkullimit...
Lajme

Policia e Kosovës sytë nga Qeveria, ja pse

Policia e Kosovës është e vetmja Polici në botë që nuk ka sigurim shëndetësor. Kërkesa e pjesëtarëve të Policisë për sigurimin shëndetësor nuk është realizuar nga asnjë Qeveri në Kosovë. Kjo kërkesë përsëritet sa herë që pjesëtarët e Policisë, kryejnë aksione me rrezikshmëri më të lartë. Kryetarja e Sindikatës së...
Lajme

Qeveria e Kosovës merr një vendim të rëndësishëm

Në mbledhjen e 38-të me radhë të Qeverisë së Republikës së Kosovës të drejtuar nga Kryeministri Albin Kurti, që ishte mbledhje korresponduese, u shqyrtua dhe u miratua Projektligji për Ratifikimin e Amendamentimit Nr. 1 të Marrëveshjes Financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian....
Lajme

Këto janë të gjitha masat e reja që Qeveria miratoi dje

Gazeta Sinjali ka siguruar të gjitha masat e reja që janë miratuar nga Qeveria e Kosovës. Sipas këtij dokumenti kufizimi i lëvizjes qëndron ashtu siç ka qenë, nga 22:00 e deri në 05:00. Kurse, procesi mësimor në institucionet parashkollore dhe të qëndrimit ditor do të vazhdojë në mënyrë të rregullt....
Lajme

Këto janë të gjitha masat e reja të miratuara nga Qeveria

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja të cilat pritet të hyjnë në fuqi që nga dita e hënë, shkruan Gazeta Sinjali. Gazeta Sinjali ka siguruar të gjitha masat e reja që janë miratuar nga Qeveria e Kosovës. Sipas këtij dokumenti kufizimi i lëvizjes qëndron ashtu siç ka qenë,...
Lajme

Qeveria e Kosovës merr një vendim shumë të rëndësishëm

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për formimin e komisionit për vendosjen e parimeve për themelimin e fondi sovran, premtim ky i kamotshëm i partisë në pushtet, Lëvizjes Vetëvendosje. Në mbledhjen e sotme, kabineti qeveritar, i udhëhequr nga kryeministri, Albin Kurti ndau 2 milionë euro për bursa për studentë dhe...
1 2 3 11
Page 1 of 11