archivePeruja

Lajme

Edhe dy shtete të tjera dalin kundër Ushtrisë së Kosovës

Kazakistani dhe Peruja kanë kundërshtuar formimin e Ushtrisë së Kosovës, e cila u votua në Parlamentin e Kosovës javën e kaluar. Përfaqësuesi i Perusë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Gustavo Meza Cuadra ka thënë se transformimi i FSK-së bie ndesh me Rezolutën 1244. Ai u ka bërë thirrje të...