archiveOKB

Lajme

Vlora Çitaku deklason Serbinë në OKB: Po tregoni përralla!

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku është duke përfaqësuar në sesionin e radhës të Këshillit të Sigurimit në OKB, ku po flitet për Kosovën. Ajo tha se është e papranueshme që në katër muajt e fundit tre herë është folur për Kosovën pa asnjë arsye se vetëm po kërkon...
Lajme

Çitaku me deklaratë të fuqishme në KS të OKB-së: Për çka po mblidheni më shpesh për Kosovën se sa për Sirinë, kjo është e pakuptimtë

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, ka goditur sot Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara duke e quajtur “teatër te Serbisë”, pasi brenda katër muajve me kërkesë të saj thirri katër sesione për Kosovën. Ajo ka kritikuar OKB-në për këtë duke thënë se Jemeni, Siria e Venezuela ka...
Lajme

Raportuesi i posaçëm i OKB-së: Njerëzimi është në rrugën e vetë-shkatërrimit

Të drejtat e njeriut po përballen me një “krizë” nga një bashkësi globale që nuk ka arritur të “mësojë mësimin” e së kaluarës. Duke folur ekskluzivisht ndaj Guardian, raportuesi special i Kombeve të Bashkuara për torturën, Nils Melzer, tha se komuniteti global është bërë “i vetëkënaqur” përballë padrejtësisë, dhe se...
1 2 3
Page 2 of 3