archiveNexhmie Pagarusha

ShowBiz

Nexhmije Pagarusha i bashkon Shyhreten dhe Shkurten

Mbrëmë është mbajtur koncert për 86-vjetorin e lindjes së Nexhmije Pagarushës. Ikona e muzikës shqiptare Nexhmije Pagarusha dje ka festuar ditëlindjen 86-të. Me rastin e ditëlindjes së saj, artistët nga mbarë trevat shqiptare shprehen urimet për të. Për 86-vjetorin e lindjes së ikonës së muzikës shqiptare, mbrëmë u mbajt një...
ShowBiz

Mbretëresha e këngës shqiptare Nexhmije Pagarusha dekorohet nga presidenti Donald Trump

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka dekoruar me medaljen e “Mirënjohjes”, mbretëreshën e muzikës shqiptare, Nexhmije Pagarusha. Çmimi i mirënjohjes iu akordua këngëtares Pagarusha përmes propozimit të një Akademie në Florida, i cili është çmim periodik vjetor që firmoset nga Presidenti amerikan për Personalitete që kanë...