archiveNafta

Biznes

Ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,42% në raport me vendimin e datës 4.8.2022. Çmimet referente të derivateve të naftës në tregun...
Biznes

9 ditë pa “kontrollën” e shtetit, çmimi i naftës shkon në hava!

Që nga data 25 Korrik Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë nuk përcakton “çmimet tavan” të derivateve. Në mungesë të një “kontrolle” të tillë kompanitë e derivateve që operojnë në vend kanë nisur të ngrisin çmimet që nga përfundimi i masës për përcaktimin e çmimit tavan, i cili ishte aplikuar...
Biznes

Pas shumë kohësh, lajm i mirë për naftën

Çmimet e naftës ranë të martën pas një rënie të kërkesës për të. Të dhënat tregojnë se ka rënie të prodhimit global. Prodhuesit kryesorë të naftës së papërpunuar pritet që të takohen gjatë javës për të përcaktuar nëse do ta rrisin furnizimin, raporton Reuters. Çmimi i naftës së papërpunuar Brent...
Biznes

Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja të karburanteve

Bordi i Transparencës ka vendosur ditën e sotme çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri. Kështu nga ora 18:00 e pasdites së sotme nafta do të shitet me 238 lekë/litri, benzina me 218 lekë/litri ndërsa gazi me 81 lekë/litër. Bordi i bën apel operatorëve të shitjes së karburanteve të zbatojë...
Biznes

Bie pak çmimi i naftës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë. Sipas njoftimit të MINT, vërehen disa ndryshime të vogla të çmimeve nga 24 orët e kaluara....
Lajme

Ministria publikon çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Siç njofton ministria çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim. “Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.75 € për litër; Çmimi maksimal i lejuar...
1 2 3 7
Page 1 of 7