archiveMustafa Bajrami

Lajme

Mustafa Bajrami i shkruan letër Hoxhë Elvis Naçit!

Nuk ka dyshim se sikur Hoxhë Halil Kastrati që po jep një kontribut të pashoq këndej në Kosovë, edhe Hoxhë Elvis Naçi andej në Shqipëri dhe më gjerë po bënë nam me punën dhe kontributet e tij, shkruan Gazeta Mejdani. Këta dy burra të mëdhenjë, me shpirt të madh, po...
Op/Ed

Është koha e Albinit!

Është koha e ndryshimit. Koha e reformave. Urime Kosovës. Qoftë e hajrit Qeveria Kurti! Shkruan: Mustafa Bajrami Tani më s’duhet të ketë kthim prapa. As shikim prapa. As biseda të thata s’duhet të ketë e as të mirremi shumë me atë se çka e si ka ndodhur prapa. Shikimi i...