archiveMuhamedin Kullashi

Op/Ed

Ndarja etnike nuk është zgjidhje për Ballkanin

Shkruan: Muhamedin Kullashi Të mblidhen serbët mes vete, Shqiptarët mes vete, siç e sygjerojnë disa në emër të pragmatizmit ? Kjo do të thotë të injorohen kompleksitet historike dhe të arriturat e realizuara. Analiza e Philippe Martinez mbi « shthurrjet jugoslave » (në « Le Monde » e 19 majit),...