archiveMPMS

Lajme

Shqetësuse: Ja sa foshnje janë braktisur brenda këtij viti

Në dhjetëmujorin e parë të këtij viti në Klinikën e Neonatologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, janë braktisur 12 foshnje ndërkohë që të dhënat e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale tregojnë se janë gjithsej 13 foshnje të braktisura për gjatë muajt e këtij viti. Ndërkohë, shtatë prej tyre...