archiveMjalti

Interesante

Si te dallojmë nëse mjalti që po konsumojmë është natyral apo jo, ja disa mënyra sipas ekspertit nga Amerika

Mund të jemi gënjyer shumë shpesh por mbase vazhdojmë edhe të gënjehemi për atë çfarë konsumojmë për cilësinë dhe vërtetësinë. Sipas një eksperti nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ekziston metoda, të cilat na ndihmojnë që të kuptojmë nëse mjalti është natyral apo i përpunuar Përmes disa metodave që ai...