archiveMiu

Interesante

Sorra ndan bukën me miun, videoja ndezë rrjetin

Se sorrat janë zogj me të vërtetë të mençur dhe zemërmirë, e dëshmon edhe kjo video më poshtë. A e keni ditur se sorrat i njohin fytyrat dhe mund të mbajnë inat ose t’ju pëlqejnë shumë? Këta zogj të mahnitshëm kanë inteligjencë të pabesueshme, sa që mund të zgjidhin enigma...