archiveMirjeta Pasha

Lajme

Kjo është Mirjeta, u lind në Kalivaç dhe u bë shkencëtare në Amerikë

Ajo është Mirjeta Pasha, pedagoge matematike dhe studente doktorature për Matematikë të aplikuar në USA. Mirjeta bën kërkim shkencor midis të tjerash, edhe në përmirësimin e skanerave (mamografi, x-rays etj) për të përmirësuar cilësinë e imazhit. Mirjeta Pasha ka lindur ne Kalivaç, aty është rritur dhe arsimuar, deri në moshën...