archiveMinistria e Shëndetësisë

Lajme

Vendimi i ri, këto kategori duhet të punojnë nga shtëpia

Ministria e Shëndetësisë ka dal me masa të reja për mbrojte nga koronavirusi, pas shtimit të rasteve ditëve të fundit. Me masat e reja, personat me sëmundje kronike dhe ata mbi moshën 60-vjeçare do të lirohen që të dalin në zyre dhe mund të punojnë nga shtëpia. Ndërkaq, personat mbi...
Lajme

Kufizohet lëvizja për personat mbi moshën 65 vjeçare

Rritja e numrit të personave të infektuar me COVID-19 ka bërë që Ministria e Shëndetësisë të paralajmëroj për mundësin e masave të reja. Me masat e reja, personave mbi moshën 65-vjeçare u lejohet dalja jashtë shtëpisë gjatë këtij orari 6:00-10:00 dhe 16:00-19:00, derisa jashtë këtij orari kanë të drejtë të...
Lajme

Masat e reja, ky është vendimi nga Ministria e Shëndëtësisë për Universitetet publike dhe private

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar qytetarët për masat e reja kundër koronavirusit. Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka folur lidhur me situatën duke thënë se masat e marra janë në dakordim me profesionistët shëndetësorë, shkruan IndeksOnline Në vazhdën e masave të masave të reja hyjnë edhe Ligjiratet në Universitete publike...
1 2 3 5
Page 1 of 5