archiveMilaim Zeka

Lajme

Deputetët nuk duan që Vidovdani të shpallët festë zyrtare e Kosovës

Lista Serbe ka kërkuar që në Ligjin për festat zyrtare të futet edhe data 28 qershori, që njihet si Vidovdani. Mirëpo, këtë e kanë kundërshtuar anëtarët e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje lokale dhe Media. Përveç 28 qershorit, Lista Serbe ka kërkuar që të kenë festë memoriale edhe ditën e...
Milaim Zeka
Lajme

Ky është vendimi që ka marrë Gjykata për Milaim Zekën

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka pranuar si të bazuar ankesën e avokatit mbrojtës të te pandehurit Milaim Zeka kundër caktimit të masës së paraburgimit prej 1 muaji. Aktvendimi i Gjykatës Themelore në Prishtinë, i datës 27.09.2018, është ndryshuar dhe ndaj personit në fjalë është caktuar masa e arrestit...
1 22 23 24
Page 24 of 24