archiveMikel Sopi

Lajme

Baba Mondi: Ja çfarë mund të ju bëjë njerëzve ‘Magjia e Zezë”

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve Baba Mondi, në këtë emision ka...
Lajme

E frikshme: Hoxhë Ali Zaimi tregon se çfarë ndodh me njeriun natën e parë në jetën e varrit

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Hoxhë Ali Zaimi ish Drejtori i Medresesë së Tiranës, në...
Lajme

E çuditshme: Prifti thotë se njeriu kur vdes peshon një kilogram më pak, ja pse!!

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Pastori dhe Kryetari i Kishës Ungjillore Protestante Femi Cakolli ka...
Lajme

Debat i nxehtë mes klerikëve fetarë se cila Fe është e vërtetë – Ja çfarë iu bënë Hoxha!

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Tema e emisionit kishte të bënte me ringjalljen si dhe...
Lajme

Prifti i uron Ramazanin Hoxhës, shikoni reagimin e tij!

Të dielën në emisionin Kojshia Shoë për nderë të muajit të shenjetë të Ramazanit mysafirë ishin: Hoxhe Ekrem Avdiu dhe Don Mikel Sopi! Prifti i uroi muajin e shenjet te Ramazanit Hoxhës Ekrem Avdiut! Ndiqeni minutën e 5:00 të emisionit për ta parë këtë moment dhe reagimin e hoxhës....