archiveMengjesi

Shëndeti

Ja pse duhet të pimë një gotë qumësht çdo mëngjes

A duhet të pimë qumësht në mëngjes? Kjo është një nga pyetjet më të mëdha që ka shqetësuar dhe përplasur për shumë kohë shkencëtarët me njëri-tjetrin. Por përfundimi del se një gotë qumësht çdo mëngjes i bën mjaft mirë organizmit tonë. Ja të mirat që na sjell një gotë qumësht...