archiveMarco Galice

Op/Ed

“Ju akuzoj, se bashkë me programet tuaja jeni përgjegjësit kryesorë të kalbjes kulturore të vendit tonë”

Nga Marco Galice Barbara D ‘ Urso, Maria De Filipi, Alfonso Signorini, Alesia Marcuzzi dhe gjithë anën e bolgisë suaj të brendshme… Ju akuzoj. Ju akuzoj, se jeni ndër përgjegjësit kryesorë të kalbjes kulturore të vendit tonë, ngritjes sociale, korrupsionit dhe korrupsionit moral, destabilizimit mendor të gjeneratave të reja, varfërimit...