archiveMalisheva

Lajme

Komuna që ishte vatër e Koronavirusit, edhe sot pas asnjë të infektuar

Edhe sot të gjitha rezultatet e testeve për COVID-19 të qytetarëve të Malishevës kanë rezultuar negative, duke e ruajtur stabilitetin e situatës me koronavirus në këtë komunë. Rezultatet e testeve për ditën e sotme janë konfirmuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, në komunikimin zyrtar me Shtabin komunal...
Lajme

Nga dy testet për Covid-19, njëri del pozitiv

Bazuar në rezultatet zyrtare të IKSHPK-së, të dielën kanë dalë rezultatet e dy testeve të bëra për COVID-19 nga Komuna e Malishevës, prej të cilëve njëri ka rezultuar pozitiv dhe tjetri negativ. Me rastin e ri, numri i personave aktivë me COVID-19 në Komunën e Malishevës është 11. Që nga...
Lajme

Kjo Komunë u prek përsëri me Covid-19

Bazuar në rezultatet e testimeve të sotme për COVID-19, një qytetar i Komunës së Malishevës, ka rezultuar pozitiv. Kjo është konfirmuar edhe nga komunikimi zyrtar në mes të Komunës së Malishevës dhe Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike. Lidhur me situatën e krijuar, sot përsëri shtabi komunal emergjent në Malishevë, ka...
Lajme

Puntorët e kësaj komune obligohen të punojnë me maska

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, duke u bazuar në nenet 13 dhe 58 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale dhe në pajtim me Statutin e Komunës së Malishevës, ka lëshuar një urdhëresë administrative, me të cilën urdhërohet përdorimi i detyrueshëm i maskave mbrojtëse dhe dorëzave medicinave, për të gjithë...
Lajme

Dikur ishte vatër e Covid-19, sot të gjitha testet dolën negative

Të gjitha analizat e testeve të kryera për pacientë të Komunës së Malishevës, për COVID-19, kanë dalë negative, duke vazhduar të ruhet stabiliteti sa i përket pandemisë. Rezultatet negative të testeve janë konfirmuar në rrugë zyrtare të komunikimit të rregullt në mes Komunës së Malishevës dhe Institutit Kombëtar të Shëndetësisë...
Lajme

Lajmi i fundit: Bie nga kamioneta, humbë jetën tragjikisht

Në fshatin Novosellë të Malishevës ka vdekur një person. Kjo pasi, i njëjti në ndihmë vullnetare kishte shkuar për t’i ndihmuar punëtorët për të ngarkuar një kamionetë, me ç’rast kamioneta ka lëvizur dhe viktima ka kërcyer nga ajo, ku si pasojë e lëndimeve ka ndërruar jetë. Për këtë rast është...