archiveMajlinda Kelmendi

Sporti

Majlinda Kelmendi: Për Kosovën e jap 200 përqindëshin

Majlinda Kelmendi thotë se gjithmonë është e gatshme ta japë 200 përqindëshin nga vetja për Kosovën dhe është se etur të fitojë medalje vazhdimisht, pavarësisht e ka fituar shumë në karrierën e vet të bujshme. Majlinda e fitoi medaljen e artë në Lojërat Evropiane Minks 2019 të shtunën, të parën...
1 2 3 4
Page 1 of 4