archiveLutfi Haziri

Lajme

Haziri: Zoti ka thënë: ti ruaju pak, Unë të ruaj shumë!

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka rikonfirmuar se mekanizmat ndërkomunalë po fnksionojnë mjaftë mirë në menaxhimin e kësaj situate të krijuar, pas raportimit zyrtar se në nivel Kosove janë infektuar 3 persona me coronavirus. Kësaj radhe Haziri ka dalë pak edhe në rolin e predikuesit, teksa ka kërkuar nga qytetarët...
Lajme

Lutfi Haziri shkon në vendin ku ndodhi vrasja e shumëfishtë në Gjilan

Një vrasje e shumëfishtë ka ndodhur sot në Gjilan. Një zyrtare policore dyshohet se ka vrarë prindërit, vëllezërit dhe veten, raporton Express. Pas Drejtorit të Policisë së Kosovës, Rashit Qalajt, drejtorit të Departamentit për Operacione, Afrim Ahmeti, dhe drejtorit të Departamentit për Hetime, Riza Shillova, në vendin e ngjarjes është...
Lajme

Lutfi Haziri i tronditur pas tragjedisë së sotme në Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka shprehur tronditjen e thellë pas tragjedisë që ndodhi sot në Gjilan, ku një police vrau katër anëtarët e familjes së saj dhe më edhe veten. Haziri, me këtë rast, ka mbledhur organet emergjente të sigurisë dhe drejtësisë, duke marrë përsipër menaxhimin e...
1 2 3 4 5 9
Page 3 of 9