archiveLul Raka

Lajme

Mikrobiologu Lul Raka ka një njoftim të rëndësishëm

Kryesuesi i Bordit Këshillëdhënës në Luftën Kundër COVID-19, Lul Raka në intervistën e realizuar me kryeredaktorin e Telegrafi.com, Muhamet Hajrullahu, në emisionin “Përballje”, ka folur për situatën pandemike në Kosovë, për valën e dytë të përballjes me pandeminë, për hapjen e teatrove e kinemave, për sport si dhe për hapjen...
Lajme

Bartja e maskës mbetet obligative, por në cilat raste mund ta hiqni

Ligji për pandeminë që u miratua së voni në Kuvendin e Kosovës, nuk ka specifikuar shumë për çështjen e maskës. Ka raste kur dikush është dënuar për mosbartje të maskës edhe pse ka qenë vetëm duke vozitur në veturë. Mikrobiologu Lul Raka mbrëmë ka treguar se kur një person mund...
Lajme

Propozimi i Rakës për Ministrinë e Arsimit: Të rihapen shkollat për nxënës deri në klasën e pestë

Mikrobiologu Lul Raka ka thënë sot se Bordi Këshilldhënës për luftën kundër COVID-19 i ka propozuar Ministrisë së Arsimit që të rifillojë procesi mësimor për nxënës deri në klasën e pestë. Në një deklarim për Klan Kosova, Raka ka deklaruar se në këtë proces të rifillimit të mësimit është propozuar...
Lajme

Lul Raka tregon se a duhet të hapen shkollat në shtator

Mikrobiologu Lul Raka ka thënë se rikthimi i nxënësve në shkolla pas pandemisë mbetet njëri prej prioriteteve më të mëdha në botë, kurse ka dhënë edhe argumentet pro edhe kundër hapjes së shkollave. Raka ka thënë se sa i përket parimeve themelore në kontekstin e hapjes së shkollave, janë numri...
Lajme

Lul Raka paralajmëron: Në shtator do kemi dy virruse përballë

Kosova është duke u përgatitur për krijimin e kapaciteteve shtesë për përballjen me COVID-19 në muajin shtator, atëherë kur sipas profesionistëve shëndetësorë, Kosova do të përballet edhe me virrusin sezonal dhe eventualisht mund të ketë rritje të numrit të raste me koronavirrus, dhe për këtë arsye, janë duke u bërë...
1 2 3 5
Page 1 of 5