archiveLlapi

Lajme

Kjo video tregon sa i bukur është Llapi

Krahina e Llapit shquhet për bukuritë natyrore që ka, por këto bukuri mund t’i shihni edhe përmes një video. Ajo është realizuar nga Studio “Nikon”, ku janë paraqitur qendra e qytetit të Podujevës, lumi Llap, Kompleksi Memorial “Baza e Parë e UÇK-së” dhe liqeni i Bakllavës. Te pjesa e Kompleksit...