archiveLamborghini

Auto

Mbi 200 Lamborghini dalin në paradë në Japoni

Kjo ngjarje shënoi premieren e modelit SVV Aventador në Azi dhe Paqësor. Japonezët janë të prirur të festojnë për shumë gjëra në lidhje me automobilizëm, e vecanërisht kur është fjala për Lamborghinin. Për të festuar premierën e SVV Aventador, mbi 200 Lambo të vjetër e të ri, u shfaqën në...