archiveKyle Scott

Lajme

SHBA i përgjigjet Serbisë për Kosovën

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi, Kyle Scott, kishte thënë se Qeveria e Kosovës “nuk është e ashtuquajtura qeveri, por është Qeveri e Kosovës, e cila është shtet i pavarur dhe sovran, me përfaqësuesit e saj të zgjedhur”. Për këtë, ministri i mbrojtjes pro-Rusi i Serbisë, Aleksandar...
Lajme

‘Kosova kurrë s’ka qenë e pavarur dhe as që do të jetë’

Zorana MihajloviqEdhe Ministrja e Transportit e Serbisë, Zorana Mihajloviq, i ka reaguar ambasadorit të SHBA-së në Beograd, Kyle Scott për deklaratën e djeshme të tij që Kosovës është shtet i pavarur dhe sovran. Ajo ka thënë se Kosova kurrë nuk ka qenë dhe as që do të jetë e pavarur.“Ndryshe...