archiveKuvendi i Kosovës

Lajme

Ndërprehet seanca e jashtëzakonshme për ikjen e qytetarëve

Kuvendi i Kosovës ka ndërprerë punimet e seancës së jashtëzakonshme lidhur me ikjet e qytetarëve nga vendi. Kryeparlamentari Kadri Veseli, ka vendosur shtyerjen e seancës për në orën 14:00 pa dhënë ndonjë sqarim konkret. “Shkojmë në pauzë deri në orën 14:00”, tha Veseli para deputetëve. Nga Vetëvendosje, lidhur me gjendjen...
Lajme

Telefonatat e deputetëve kushtojnë 50 mijë euro në vit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës i marrin nga 30 deri në 250 euro mbushje telefonike në muaj. Shuma e mbushjeve që ju takojnë deputetëve dhe krerëve të Kuvendit nuk ka ndryshuar prej vitit 2005 dhe 2008, përkundër që gjatë 10 vjetëve kemi pas rënie drastike të tarifave të komunikimit përmes...
Lajme

Buxheti miratohet në Parim, Haradinaj e quan lajm të mirë

Sot është votuar në parim buxheti i Kosovës për vitin 2019, njofton Klan Kosova. Kryeministri Ramush Haradinaj e ka konsideruar këtë fakt si lajm të mirë për vendin. “Falënderoj të gjithë deputetët që dhanë votën Pro për buxhetin e vitit që po hyjmë, si dëshmi e qartë e qëndrueshmërisë fiskale...
1 5 6 7 8 9
Page 7 of 9