archiveKujtim Gashi

Lajme

Artistët bashkë me ministrin Gashi festojnë rritjen e pagave

Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi dhe disa artistë të institucioneve të kulturës kanë nisur të festojnë rritjen e pagave. Artistët dhe MKRS-ja kanë organizuar një koktej në një hotel luksoz në periferi të kryeqytetit të Kosovës, transmeton Koha Ditore. Në këtë ngjarje do të ndahen edhe mirënjohje për disa punonjës...