archiveKomuna e Fushë-Kosovës

Lajme

Komuna e Fushë Kosovës ndan 300 mijë euro ndihmë për sektorin privat, ja si mund të përfitoni

Pandemia Covid-19 përveç në shëndetin publik ka goditur edhe ekonominë në vend, ku bëjnë pjesë edhe bizneset nëpër komuna. Subjektet ekonomike më të goditura janë ato të gastronomisë dhe kompanitë me veprimtari prodhuese. Duke e parë gjendjen e rëndë në të cilën janë këto subjekte ekonomike, Kryetari i komunës së...
Lajme

Komuna e Fushë Kosovës ndan 404 mijë euro për COVID-19

Është mbajtur mbledhja e kuvendit komunal në të cilën janë shqyrtuar disa pika të rëndësishme, në mesin e tyre veçojmë: Gjendja e përgjithshme shëndetësore dhe masat që janë duke u marr për parandalimin e pandemisë COVID-19. Kuvendi aprovoi masat e marrura dhe miratoi disa nga propozimet që do të realizohen...
Lajme

Njoftim mbi gjendjen e QKMF-së në Fushë-Kosovë

QKMF në Fushë-Kosovë është duke vazhduar me aktivitete në kuadër të masave mbrojtëse dhe parandaluese të përhapjes së COVID-19. Sot në oborrin e QKMF-së u vendosën dy tenda për triazhimin e pacientëve. Njëra u vendos nga Kryqi i Kuq i Fushë-Kosovës ndërsa tjetra nga kompania "Egzoni" e pronarit Milazim Greiqevci...
Lajme

Kompania e njohur ndihmon Fushë Kosovën

Komuna e Fushë-Kosovës ka pranuar një donacion nga depoja farmaceutike "Made Kos" me pajisje mbrojtëse; dorëza dhe dezinfektues. Këto pajisje do të jenë të disponueshme për institucionet të cilat po ofrojnë shërbime publike komunale për qytetarët e Komunës sonë. Komuna falenderon kompaninë "Made Kos" për vullnetin e treguar në situatën...
Sporti

Përfundoi Turneu Ndërkombëtar i Karatesë “Fushë-Kosova OPEN 2020

Turneu Ndërkombëtar i Karatesë "Fushë-Kosova OPEN 2020" u organizua nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Federata e Karatesë së Kosovës dhe Klubi i Karatesë "Fushë-Kosova". Ky turne ishte i VII-ti me radhë dhe është ndër më masivët që mbahet në Kosovë e ku morën pjesë mbi 600 garues nga...
Lajme

Fushë-Kosova me Harta të reja Zonale

Pas një pune tri vjeçare të projektit të Hartës Zonale të Komunës së Fushë-Kosovës, sot Kuvendi Komunal në Fushë-Kosovë ka miratuar njërin prej projekteve më të rëndësishme në kuadrin e saj. Komuna e Fushë-Kosovës është Komuna e parë në Kosovë që ka miratuar Hartën Zonale bazuar në ligjet dhe normat...
Lajme

Përfundon Turneu Ndërkombëtar i Shahut “Përvjetori i Pavarësisë 2020

Nën përkujdesjen e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Komunës së Fushë-Kosovës u mbajt Turneu Ndërkombëtar i Shahut “Përvjetori i Pavarësisë 2020”. Rreth 130 shahistë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia, duke përfshirë edhe Luginën e Preshevës, Medvegjën, Bujanovcin dhe Sanxhakun ishin pjesëmarrës të këtij turneu...
Lajme

Në Fushë Kosovë shënohet 12-të përvjetori i pavarësisë

Për të shënuar përvjetorin e 12-të të pavarësisë së Kosovës komuna e Fushë-Kosovës u stolis me flamuj kombëtar dhe shtetërorë, të cilët i paraprinë agjendës së këtij përvjetori. Në ora 11:00 (njëmbdhjetë) delegacione nga udhëheqja komunale, shoqatat e dala nga lufta, asamblistë dhe policë nga stacioni i policisë në Fushë-Kosovë...
Lajme

Berisha priti në takim karateistët që morën pjesë në turneun ndërkombëtar “Grand Prix Croatia

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, Burim Berisha, së bashku me znj.Vjollca Ternava Konjusha dhe drejtoreshën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, znj. Nurije Avdiu, priti në një takim fituesit e medaljeve nga turneu ndërkombëtarë i karatesë “Grand Prix Croatia”. Në këtë turne ndërkombëtar, si pjesë e Reprezentacionit të Kosovës, morën pjesë...
Lajme

Fillon ndërtimi i objektit me infrastrukturë përcjellëse për Njësinë Operative të KRM “Pastrimi” në Fushë-Kosovë

Kryetari i Komunës z. Burim Berisha, priti kryeshefin e KRM “Pastrimi” z. Burim Kelmendi me bashkëpunëtorë dhe së bashku vunë gurëthemelin për projektin e ndërtimit të objektit për njësinë operative të KRM “Pastrimi” në mes të fshatrave Pomozotin dhe Bardh i Vogël. Ky projekt do të ndikoj në ngritjen e...
1 2 3
Page 1 of 3