archiveKomuna e Dragashit

Lajme

Edhe rinia Dragashit e mobilizuar për ta fuqizuar fitoren e madhe të Kryeministrit Kadri Veseli!

Sot, zyrtarisht përmbyllet fushata elektorale për zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit në Kosovë. Deri më tani, të gjitha partitë politike kanë mbajtur tubimet përmbyllëse me elektoratin. Partia Demikratike e Kosovës, takimin përmbyllës e mbajti në Prishtinë para mijëra simpatizantëve të saj. Këtij tubimi i ishin bashkuar edhe rinia Dragashit e...
Lajme

Dega e PDK’së në Dragash prezantoi Dr. Ilir Kurtishin, kandidat për për deputet në Kuvendin e Kosovës

Dega e PDK-së në Dragash prezantoi kandidatin e saj, Dr. Ilir Kurtishi për deputet në Kuvendin e Kosovës. Në këtë takim, strukturat e PDK- së në Dragash njëzëri dhe fuqishëm shprehën gadishmërinë për mbështetje të PDK-së, Kryeministrit Kadri Veseli e në veçanti kandidatit tonë për deputet, Dr.Ilir Kurtishi", thuhet në...
Lajme

Asambleisti blenë veturën e komunës për 550 euro

Komuna e Dragashit ka shpallur fituesit e ankandit publik për shitjen e veturave që ishin në pronësi të komunës. Një prej tyre e ka blerë edhe asmbleisti nga radhët e PDK-së, Granit Rifaj, shkruan Indeksonline. Vetura e tipit RenaultLaguna, çmimin fillestar e kishte 450.00 euro ndërsa asambleistit të PDK-së i...