archiveKomisioni Europian

Evropa
Biznes

Alarmi që vjen nga Europa, kjo gjë tregon çartë se shqipëtarët nuk i kanë punët mirë

Komisioni Europian, në raportin e tremujorit të tretë për ecurinë e vendeve kandidate dhe potenciale kandidate ka bërë një analizë të ecurisë së ekonomisë shqiptare, ku ka konstatuar se investimet po ngadalësohen, duke reflektuar përfundimin e projekteve të mëdha energjetike. Ndërsa rritja në pjesën e parë të vitit u nxit...