archiveKolegji AAB

Lajme

Oda e Infermierëve të Kosovës ndau mirënjohje për Kolegjin AAB

Fakulteti i Infermierisë i Kolegjit AAB mori pjesë në konferencën e parë vendore të organizuar nga Oda e Infermiereve të Kosovës, me moton “Nderojmë të kaluarën, ndërtojmë të ardhmen”, ku pjesëmarrës ishin qindra infermierë nga Kosova. Në emër të Kolegjit AAB konferencën e përshëndeti zëvendës rektori i Kolegjit AAB, prof.dr....
Lajme

Kolegji AAB mbetet institucioni më i mirë jopublik në trojet shqiptare

Ranglista prestigjioze e universiteteve, Webometrics, ka publikuar rangimin e janarit 2019, në të cilën janë përfshirë rreth 30 mijë universitete botërore. Edhe në këtë edicion janë përfshirë institucionet akademike të arsimit të lartë të Kosovës, ku sipas rezultateve Kolegji AAB mbetet institucioni më i mirë jopublik, jo vetëm në Kosovë...
Lajme

UP dhe Kolegji AAB institucionet më të mira në trojet shqiptare

Është publikuar edicioni i shtatë, edicioni i janarit 2019, i ranglistës së universiteteve më të mira sipas citimeve në GoogleScholar. Kjo listë në të cilën përfshihen vetëm rreth 6 mijë universitete botërore, ndryshe nga rangimi në Webometrix ku rangohen rreth 30 mijë sosh, bazohet në publikimet dhe hulumtimet shkencore të...
1 6 7 8
Page 8 of 8