archiveKimete Berisha

Op/Ed

Mogherini si Carla del Ponte, punon 100% për interesat e Serbisë

Shkruan: Kimete Berisha Për herë të parë pas luftës, jam ndjerë mirë, jam ndjerë si njeri, aq mirë sa nëpër shi kam ecur pa çadër, kokën lart. Vendimi i qeverisë sonë për 'sanksione' ndaj ushqimeve të Serbisë, është vendimi më i bukur pas pavarësisë. Është vendim që të jep shpresë...
Op/Ed

Gruaja shqiptare më së shumti lodhet gjatë pushimeve verore

Shkruan: Kimete Berisha Çdo grua, më me qejf do të kishte shkuar në det me shoqe, me motra e me kushërira sesa me burrin e saj. Roli i robëreshës dhe i shërbëtores së pagojë, spikatet dhe vjen në shprehje sidomos gjatë pushimeve verore. Ende është vetëm ide në ajër, kur...
1 2 3 4
Page 4 of 4