archiveKimete Berisha

Op/Ed

Veç shqiptarit i ban vaki edhe musliman edhe islamofob!

Shkruan: Kimete Berisha Si u bë feja islame kaq e 'gjallë'! Të gjitha religjionet lindën në Lindjen e Mesme, edhe 'Zoti' i Perendimit 'lindi' në Lindje! Ka shpjegim logjik kur sheh neveri dhe islamofobi te individë apo grupe të religjioneve dhe besimeve të tjera, të atyre që nuk e duan...
Op/Ed

Qeveria Hoti po na çon në katastrofë!

Nga Kimete Berisha Qeveria Hoti po na çon në katastrofë. Asgjë nuk po funksionon. Nuk ka shtet. Nuk ka Institucione. Nuk ka Ligj që na mbron. Personat e kontaktit nuk po testohen. Nuk të merr kush parasysh nëse lyp çare e u thua aman ndihmë, se ke pasur kontakt me...
1 2 3
Page 1 of 3