archiveKërkon ndihmë

Lajme

Familjes Azemi i duhet ndihma e juaj për shërimin e djalit

Me anë të kronikës së mëposhtme do të kuptoni më shumë për një rast në Viti, ku prindërit e një pesëvjeçari janë në hall për të. Ai është i sëmurë, por në Kosovë nuk po i gjejnë dot diagnozën. Kushtet ekonomike po ia pamundësojnë dërgimin jashtë shtetit. https://youtu.be/asDz7YbyhvU...
Lajme

Labinoti 36 vjeçar është diagnostifikuar me dëmtim të rëndë të melqisë dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

LABINOT MAXHARRAJ 36 vjeçar, ëdhtë diagnostifikuar me sëmundjen – DËMTIM I RËNDË I MELQISË. Diagnoza: CARCINOMA HEPATOCELULARIS IN LOCO CIRRHOTICA VARICES OESOPHAGEI gr. II-III. Trajtimi i kësaj sëmundje duhet të bëhet jashtë vendit, trajtimi është i kushtueshëm dhe familja nuk mund ta përballoj këtë shumë. Bashkangjitur keni raportet e mjekëve...
1 2 3 4 7
Page 2 of 7