archiveKërkon ndihmë

Lajme

Familjes Azemi i duhet ndihma e juaj për shërimin e djalit

Me anë të kronikës së mëposhtme do të kuptoni më shumë për një rast në Viti, ku prindërit e një pesëvjeçari janë në hall për të. Ai është i sëmurë, por në Kosovë nuk po i gjejnë dot diagnozën. Kushtet ekonomike po ia pamundësojnë dërgimin jashtë shtetit. https://youtu.be/asDz7YbyhvU...
Lajme

Labinoti 36 vjeçar është diagnostifikuar me dëmtim të rëndë të melqisë dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

LABINOT MAXHARRAJ 36 vjeçar, ëdhtë diagnostifikuar me sëmundjen – DËMTIM I RËNDË I MELQISË. Diagnoza: CARCINOMA HEPATOCELULARIS IN LOCO CIRRHOTICA VARICES OESOPHAGEI gr. II-III. Trajtimi i kësaj sëmundje duhet të bëhet jashtë vendit, trajtimi është i kushtueshëm dhe familja nuk mund ta përballoj këtë shumë. Bashkangjitur keni raportet e mjekëve...
Lajme

Vogëlushi nga Podujeva ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj

Vogëlushi ndodhet në stacionin intenziv në Beograd. Familja Statovci nga komuna e Podujevës ka nevojë për ndihmë financiare, pasiqë vogëlushi i tyre 5 muaj e gjysmë, Unik Statovci tash e tre muaj është i sëmurë. Vogëlushi fillimisht ka nisur trajtimin në QKUK, por pastaj është dërguar në në spitalin Tirsova...
Lajme

Blerond Maraj ka nevojë urgjente për ndihmën tonë

Blerond Maraj nga Peja është diagnostifikuar me Tumor në hundë, probleme me zemer dhe epilepsi dhe i nevojitet trajtim jashtë vendit. Mirëpo familja Maraj nuk mund t’a përballoj koston e shërimit të djalit të tyre Blerondit, prandaj edhe kërkon ndihmë nga njerëzit vullnetmirë. Gjithë ata që duan ta ndihmojnë familjen...
Lajme

Kjo vogëlushe nga Skenderaj ka nevojë urgjente për ndihmën tone

Ajo duhet të shërohet jashtë vendit Vogëlushja 1 vjeçare e gjysmë, Hata Lahi nga fshati Lubavec, komuna e Skenderajt ka nevojë për një tretman kirurgjikal jashtë vendit për shkak të një patologjie. Arsyeja e referimit jashtë ShSKUK-së është mungesa e përvojës profesionale në vendin tonë për trajtimin e kësaj patologjie...
Lajme

Nëna me lot në sy kërkon ndihmë për djalin 15 vjeçar

Hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci, para pak minutave ka publikuar një video në rrjetin social Facebook, ku ai ka kërkuar nga shqiptarët që ta ndihmojnë 15 vjeçarin i cili ka pësuar aksid,ent të rëndë, shkruan AlbanienShow. Shendriti është 15 vjeçar dhe i duhen shumë të holla që të shërohet. Ky...
1 2 3 4
Page 1 of 4