archiveKEDS

Lajme

Njoftimi nga KEDS: Rikthehen reduktimet e rrymës nga dy orë

Operatori i Tregut KOSTT ka bërë të ditur se do të fillohet me kufizime të energjisë elektrike, ku këto kufizime do të jenë rreth dy orë dhe do të prekin të gjithë konsumatorët në kohë të ndryshme, përveç atyre emergjentë. Sipas njoftimit për media kjo ndërprerje ka ardhur si pasojë...
Lajme

Përmes SMS-ve, i’u kërkohet qytetarëve ta kursejnë rrymën

Kompania kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) po kërkon nga qytetarët që të kursejnë energjinë elektrike. KESCO këtë po e bënë përmes mesazheve që po ua dërgon qytetarëve. “APEL PER KURSIM. Kriza energjetike globale po afekton edhe Kosovën. Për një dimër më të lehtë, filloni ta kurseni energjinë elektrike”,...
Lajme

Kosovë: Këto vende nesër do të mbesin në terr

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Prishtinë 1. Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet: TS 10/04 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30 Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci. Arsyeja: Hajvali-Periferi Nga TS 35/10kV Koliqi...
Lajme

KEDS-i paralajmëron popullin e Kosovës: U shterrën paratë tona

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë ka deklaruar se kriza energjetike tash e më shumë se një muaj ka prekur edhe Kosovën. Nëpërmjet një komunikate për media thuhet se mundësitë financiare të KEDS janë shterë deri në fund, si pasojë e përballjes me çmime të larta. “Tregu...
Lajme

Ja orari që do të mbetet pa rrymë Kosova

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat, kjo kompani bën të ditur se në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës. Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës: Prishtinë 1 TS 35/10(20) kV Mazgit...
Lajme

Nesër në këtë orar, një pjesë e Kosovës në “terr”

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit. Këto ndërprerje do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet. Njoftimi i KEDS-it: 26.11.2021 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit...
Lajme

Ja cilat pajisje shpenzojnë më së shumti rrymë

Kriza energjetike pushtoi botën dhe së fundmi, ajo po e afekton edhe Kosovën. Me uljen e temperaturave është rritur kërkesa për shpenzim të lartë të rrymës që për dallim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar është në rritje rekorde prej 21 për qind. Që kjo shifër të mos...
Lajme

Nesër Kosova pa rrymë, këto zona do mbesin në “terr”

KEDS ka njoftuar se për shkak të investimeve në rrjet, në ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të furnizimit me energji elektrike. Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet: Punime nga Palët e Treta Prishtinë 1. TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet: NS 10/0.4kV TS “Projekt Ndërtimi” me...
Lajme

Një pjesë në Prishtinë mbetet pa rrymë

Një pjesë e lagjes “Dardania” në Prishtinë ka mbetur pa rrymë. Sipas njoftimit nga KEDS-i dalja 10 kV – BL 1 që furnizohet nga nënstacioni Prishtina VI aktualisht është pa furnizim me energji elektrike si pasojë e një avarie të shfaqur në linjën nëntokësore. Njoftohet se kjo dalje furnizon një...
1 2 3 6
Page 1 of 6