archiveJetlir Buja

Op/Ed

Albin Kurti s’i ‘paloi’ veç 50 Rrahmana, i ‘paloi’ gati krejt punëtorët e Kosovës

Nga Jetlir Buja Qeveria Kurti e fitoi luftën ndaj mësimdhënësve. Por, kjo është veç njëra nga shumë fitoret e saj. Paraprakisht, Qeveria Kurti ka fituar ndaj mjekëve, infermierëve, mamive, zjarrfikësve, policëve, punëtorëve të pastrimit, xehetarëve, ushtarëve, punëtorëve të Ferronikelit, bujqve, gazetarëve dhe të papunëve. Dhe, cikli i fitoreve s’do të...