archiveJaques Krabal

Lajme

Kosova në pritje për t’u bërë pjesë e Frankofonisë

Kanë filluar punimet e Konferencës së Frankofonisë në Jerevan të Armenisë. Në kuadër të këtyre punimeve, ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, me anëtarët e delegacionit, kanë takuar këtë paradite kryetarin e Asamblesë Parlamentare të Frankofonisë, Jacques Chagnon, dhe Sekretarin e Përgjithshëm e Asamblesë Parlamentare, Jaques Krabal. Gjatë këtij...