archiveIlir Kurtishi

Lajme

Fshatrat e Opojës: Kuk, Pllajnik, Kosavë e Kapre, i japin përkrahje të fuqishme kandidatëve të PDK’së Ilir Kurtishi dhe Jetmire Skeraj

Kandidatët për deputet nga radhët e PDK’së, Ilir Kurtishi dhe Jetmire Skeraj, sot kanë zhvilluar takime me banorët e fshatrave të Opojës, Kuk, Pllajnik, Kosavë e Kapre, raporton Korrespodenti. Këtë e ka konfirmu faqja faqja në facebook “PDK - Dega Dragash”: Partia Demokratike e Kosovës - Dega në Dragash vazhdojë...
Lajme

Dega e PDK’së në Dragash prezantoi Dr. Ilir Kurtishin, kandidat për për deputet në Kuvendin e Kosovës

Dega e PDK-së në Dragash prezantoi kandidatin e saj, Dr. Ilir Kurtishi për deputet në Kuvendin e Kosovës. Në këtë takim, strukturat e PDK- së në Dragash njëzëri dhe fuqishëm shprehën gadishmërinë për mbështetje të PDK-së, Kryeministrit Kadri Veseli e në veçanti kandidatit tonë për deputet, Dr.Ilir Kurtishi", thuhet në...
Lajme

Ilir Kurtishi, njëri ndër kandidatët më të kompletuar për deputet në këto zgjedhje – garon me numrin 71 në listën e PDK’së

Në mesin e kandidatëve për deputetë të Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK’së është edhe njëri ndër onkologët më të mirë jo vetëm në Kosovë, por edhe në Evropë, Dr. Ilir Kurtishi, i cili mbanë numrin 71, raporton Korrespodenti. Ai është ndër Onkologët e parë në Evropë i cili...
1 2
Page 1 of 2