archiveIKSHPK

Lajme

Sa teste i ka në dispozicion Kosova për Covid-19?

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë aktualisht ka në dispozicion rreth 10 mijë teste për sëmundjen, Covid-19, që shkakton koronavirusi i ri, ka thënë Faik Hoti, zëdhënës i Ministrisë së Shëndetësisë. Sipas tij, gjatë kësaj jave në Kosovë pritet të arrijnë edhe 10 mijë teste të tjera, ku rreth...
Lajme

Rritja e numrit me Covid-19, IKSHPK ka një rekomandim për MSH

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, duke parë shtimin e rasteve me Covid-19 në shumë institucione private dhe shtetërore, ka rekomanduar Ministrinë e Shëndetësisë që të mbyllen sektorët ku ka raste pozitive dhe të gjitha rastet pozitive dhe kontaktet e tyre të mbahen në vetëizolim dhe bartja e maskave është obligative....
Lajme

Alarmon IKSHPK-ja, vjen me një njoftim të rëndësishëm

IKSHPK ka thënë që nga lëhtësimi i masave është shtuar rreziku që të shpërthejnë vatra të reja të infeksionit me koronavirus. IKSHPK ka bërë thirrje që bizneset e në veçanti gastronomia të respektojnë masat në mënyrë strikte, të respektojnë distancën fizike, përdorimi i maskave, dezinfektimi dhe ajrosja e lokaleve, duke...
1 9 10 11
Page 11 of 11