archiveIkjet

Lajme

30 vjeçari раѕtron rrugët: “Nuk iki nga vendi, më mirë pak në vendin tim, ѕеѕа shumë në vend të huaj” (VIDEO)

Vjeshta ka trokitur në qytetin e Shkodrës me ngjyrat e arta të saj, duke i dhënë një pamje të hijshme rrugëve e rrugicave. Gjethet e rëna në sheshin para bashkisë apo në pedonalen e Molos mbizotërojnë një tablo natyrale për piktorët apo për të apasionuarit pas fotografisë. Por duket se...
Lajme

Emigrimi nuk ka të ndalur, afër 43 mijë qytetarë ikën nga Kosova vetëm gjatë vitit 2021

Sipas raportit të rregullt vjetor të ASK-së, i titulluar “Vlerësimi i Popullsisë”, gjatë vitit 2021, afro 43 mijë persona e kanë lëshuar Kosovën. “Emigrimi ndërkombëtar- numri i emigrantëve kosovarë gjatë vitit 2021 është vlerësuar të jetë gjithsej 42,728 banorë përfshirë emigrantët legalë dhe ata ilegalë”, thuhet në raport. “Shtimi natyror...
1 2 3 6
Page 1 of 6