archiveHungaria

Lajme

Këto janë shtetet evropiane që do ta vuajnë më shumë Brexit’in

Republika Çeke, Polonia dhe Hungaria do të jenë vendet e Bashkimit Evropian që do ta ndjejnë më shumë daljen e Britanisë nga Unioni, sipas një raporti të ri të ING (Banka holandeze), kjo pasi do të prisheshin linjat e furnizimit dhe do të shkurtoheshin me 20% të ardhurat nga emigracioni....