archiveHIB Petroll

Lajme

Maunet me derivate që Dogana i ktheu mbrapshtë janë të HIB Petroll

Një numër maunesh janë kthyer mbrapshtë nga Dogana dhe Policia e Kosovës javën që shkoi, pasi derivatet që kishin destinacion tregun e Kosovës nuk i kanë plotësuar parametrat e cilësisë që kërkohen. Gazeta NewBorn, ka sjellë dokumentet si dëshmi ku HIB Petrollit, dogana ia kthen prapa maunet me derivate. Kompania...