archiveHetem Ramadani

Lajme

Hetem Ramadani habitë me deklaratën për koronavirus

Studiuesi i mjekësisë alternative, Hetem Ramadani, ka thënë se izolimi dhe mbyllja nuk janë mënyra e duhur për ta luftuar koronavirusin. “Ky virus do të ketë zgjidhje kur të infektohemi dhe bëhemi rezistentë. Vaksina më e rrezikshme sot është izolimi, se njerëzit po mbesin pa punë. Izolimi nuk është zgjidhje...
Shëndeti

Hetem Ramadani: Agjërimi shëron kancerin!

Këtë të diele mysafirë në emisionin më të ndjekur në vend ishte toksikologu Profesor Hetem Ramadani. Ai spjegoi se si me agjërim mund t’i shpëtoni sëmundjes së shekullit kanceri. Për më tepër ndiqeni emisionin më poshtë. https://youtu.be/DT4LtS4iZqQ...
1 2
Page 2 of 2